4 på Torvmoen

– For meg var det viktig at leiligheten var godkjent for Husbankfinansiering. Jeg fikk mulighet til å kjøpe meg min første leilighet med meget lav rente på Husbanklånet. I tillegge er leiligheten super – god planløsning, vannbåren gulvvarme og solrik balkong.

INGVILD KNUTSEN

Beboer

– Vi flyttet til Torvmoen da vi solgte vår enebolig på Hellemyr. Her bor vi i en flott toppleilighet med parkeringsplass i kjelleren og heis direkte opp til hver etasje. Enkelt og greit – året rundt. Området har flotte turmuligheter som vi benytter oss mye av. Det er lett å sykle overalt, og vi får bo i nærhet til både sjø, skog og hei. Vi valgte Torvmoen fordi vi fikk mye mer bolig for pengene enn i bynære prosjekter.

INGER OG ARNE JOHAN TØNNE

Beboere

– Her har vi alt vi trenger! Flotte uteområder, deilig solfylt terrasse og hyggelige naboer. Vi er veldig fornøyd med vår leilighet som ligger i 1.etg. med utgang til egen liten hage og gressplen. Mange liker å samles i det hyggelige fellesområdet i midten av Torvmoen. Her der det blant annet sittegrupper, lekeplass og volleyballbane.

ANA OG MIRO ARSULIC

Beboere

– Jeg har vokst opp og bodd i nærheten hele mitt liv, og liker at området er så åpent, lyst og fritt. Her kan jeg sitte på balkongen og se mot det trivelige nabolaget samtidig som sjø, strand og turområder bare er en kort spasertur unna. Jeg er kjempe fornøyd med planløsning i leiligheten og at jeg slipper alt utvendig vedlikehold. Sameiet har engasjert egen vaktmester til plenklipping, vedlikehold av grøntareal og snømåking. Kan vi ha det bedre?

ADELHEID BERGE TRYGSLAND

Beboer